Sukan

KN, akademi antarabangsa anjur kelas sukan kasut roda

Zainulfaqar | Feb 1, 4:47 PM

Kerajaan Negeri Pulau Pinang dengan kerjasama pasar raya Penang Times Square mengadakan kelas latihan permaianan kasut roda selama dua hari bermula 26 Januari lepas di pasar raya tersebut. Baca Lagi »

ATM layak ke final Piala Malaysia setelah 46 tahun

Hirnissa | Oct 12, 4:20 AM

Angkatan Tentera Malaysia (ATM) berjaya mengakhiri penantian selama 46 tahun apabila layak ke pentas final Piala Malaysia dengan mengalahkan Lions XII dari Singapura 5-4 menerusi sepakan penalti . Baca Lagi »

Sumbangan RM4 juta Yayasan ECM Libra dialu-alukan

Zainulfaqar | Mei 9, 5:16 AM

George Town, Pulau Pinang diiktiraf sebagai bandar raya paling sesuai didiami, berada di tangga ke-8 peringkat Asia mendahului ibunegara Kuala Lumpur di tangga ke-10. Baca Lagi »

Pantai Penang juara Piala Mat Sabu sebab 'tuah'

Zainulfaqar | Apr 16, 6:17 AM

Pantai Penang FC menemui jalan buntu sebab terikat tanpa jaringan dengan Mutiara Excora sehingga membawa pada tendangan penalti yang tidak diduga-duga. Baca Lagi »

Abdullah bangga semangat anak buah

Zainulfaqar | Feb 20, 5:56 PM

Ketua Jurulatih Perlis itu memberikan reaksi demikian mengulas kejayaan anak didiknya mencipta kemenangan ke atas skuad dari Pulau Mutiara yang beraksi di Liga FAM, 3-0 pada perlawanan pusingan pertama di Stadium Utama Negeri, Kangar. Baca Lagi »

Anak Pulau Pinang lonjak Malaysia ke Piala Thomas

Zainulfaqar | Feb 17, 2:26 AM

Pulau Pinang paling gembira kerana anak kelahirannya bernama Datuk Lim Chong Wei telah melayakkan Malaysia mara ke pusingan akhir Piala Thomas. Baca Lagi »